Tillid, anerkendelse og hyldest til ejendomsfunktionærerne
Privat foto ESL Syddanmark
16. august 2019

Tillid, anerkendelse og hyldest til ejendomsfunktionærerne

2 gange om året inviterer Club 35’s bestyrelsen områdets 7 ejendomsfunktionærer til morgenkaffe. Det skaber et godt arbejdsmiljø i Nørager i Sønderborg. Ud over et klap på skulderen, får ejendomsfunktionærerne også vigtig viden og et tillidsfuldt samarbejde.

Brian List har været ejendomsfunktionær i mere end 25 år. Han holder af sit job og de udfordringer, arbejdet i en stor og livlig bebyggelse giver.

Hans indsats bliver værdsat. Det mærker han både i dagligdagen og helt konkret 2 gange om året, hvor Club 35’s bestyrelse inviterer til morgenkaffe. Ofte deltager viceborgmesteren også. Og forretningsføreren har deltaget i morgenkaffemødet.

- Vi taler ikke om problemer på morgenkaffemødet. Men jeg får altid en masse med hjem ud over anerkendelsen, som jo altid er dejlig at få, siger Brian List.

Hvorfor kan ting ikke lade sig gøre
Brian List forklarer, at det er meget værdifuldt at møde andre og få mulighed for at se en sag fra flere sider.

- Det er ikke altid nemt at forstå, hvorfor et eller andet ikke kan lade sig gøre. Men når jeg taler med kommunens mand, så forstår jeg bedre, hvordan tingene ser ud på den anden side af bordet. Den indsigt kan jeg bruge til gavn for for beboerne.

- Morgenkaffemødet skaber også en tillid mellem bestyrelsen og ejendomsfunktionærerne. Når vi er sammen under afslappede former, kan vi bedre hjælpe hinanden med de daglige udfordringer. Det samme gælder i forhold til kommunen.

Socialt arbejde
Snakken går lystigt under morgenkaffemødet, inden alle skal videre til dagens dont. Alle mulige emner kan komme op at vende på en positiv måde. Det kan være affald, vinduer, motorcykler, renovering og de grønne områder.

- Vi er meget glade for den anerkendelse for et godt stykke arbejde, som bestyrelsen viser os. Vi er ofte en meget vigtig kontakt for beboerne. De møder os, når de flytter ind og ud. Og de kommer til os i det daglige med mange forskellige problemer. Så vi udfører også socialt arbejde i Nørager, som er en stor boligforening med 236 lejemål, siger Brian List.

- For mig er jobbet både alsidigt, udfordrende og tilfredsstillende. Og når vi ovenikøbet har en rigtig god bestyrelse, der sætter pris på vores arbejde, er det meget dejligt. Derfor glæder jeg mig altid til bestyrelsens morgenkaffemøde.