Klik her for at se sidemenu
Ring til os: 70 15 04 20

Om os

Fyn

Vores Fagforening blev stiftet den 28. april 1946 i Odense.

De 9 fremmødte ejendomsfunktionærer blev stillet overfor 2 muligheder, enten at danne deres egen afdeling eller at søge om, at blive tilsluttet den nyoprettede afdeling i Århus.

Efter en livlig debat blev det vedtaget, at man skulle oprette en afdeling her på Fyn. Som man udtrykte det dengang, ”ville man gerne have foden under eget bord”, og på den måde selv løse aktuelle problemer her på øen.

Der er sket mange ting gennem de 62 år der er gået siden starten. Blandt andet har der været 5 kasserer og ikke mindre end 10 formænd i den periode.

Vi var den første afdeling i provinsen der fik fast lønnet formand og kasserer.

I dag har vi ca. 470 medlemmer fordelt over hele øen.

Vi er som afdeling medlem af LO og er derfor også med i de forskellige LO-sektioner i Fyns Amt.

Sydjylland

Ejendomsfunktionærernes Fagforening Sydjylland er en fusion af de tidligere afdelinger i Esbjerg og Sydøstjylland.

Fusionsgeneralforsamlingen fandt sted den 31. marts 2008, men med retsvirkning pr. 1. januar samme år.

Vores historie dateres dog længere tilbage: Fredericia afdeling blev stiftet 2. februar 1949 og i 1955 så endnu en afdeling lyset, dækkende Vejle og Horsens.

9. marts 1959 stiftede en flok ejendomsfunktionærer på Vestkysten Esbjerg afdeling og i 1968, den 1. oktober, blev Sønderborg afdeling oprettet.

Pr. 1. januar 1991 blev Sønderborg og Fredericia til én afdeling. Afdelingen i Fredericia havde forinden skiftet navn til Sydøstjylland for at signalere det kommende dækningsområde.

Fra 1. august 2006 blev medlemmerne i Vejle også en del af Sydøstjylland i det medlemmerne i afdelingen Vejle-Horsens besluttede at opløse afdelingen og at dele sig; medlemmerne i Horsens blev overflyttet til afdelingen i Aarhus (i dag afdeling Midtjylland).

I 2008 besluttede medlemmerne på generalforsamlingerne i hhv. Esbjerg og i Sydøstjylland at lade deres afdelinger fusionere til Ejendomsfunktionærernes Fagforening Sydjylland (i daglig tale kaldet Ejendom Sydjylland) – og i dag dækker vi hele det Syd- og Sønderjyske område – fra Sønderborg til Skjern og fra Vejle til Tønder.